spicebomb
infrared

Eau de Toilette


De verzengende en magnetische explosie van hete specerijen, opgebouwd rond het scherpe vuur van Habanero rode pimento.


GLASGROOTTE
50 ML VIND HET OP

Geïnspireerd door de infraroodtechnologie die lichaamswarmte detecteert, ontketent Viktor&Rolf een magnetisch verleidingsspel dat brandt als een vlammetje. Spicebomb Infrared zet alle zintuigen op scherp en creëert een crescendo van sexiness, een ware razernij van hartstochtelijke gevoelens en verleiding, onmogelijk te ontkennen, ondraaglijk om te negeren, zelfs wanneer men alleen is.

Spicebomb Infrared is een nooit eerder geziene kruidige Ambergeur. Gecreëerd als een explosie van hete rode specerijen, opent Spicebomb Infrared zich met het levendige karakter van rode bessen die de weg wijzen naar het scherpe branden van de Habanero rode peper. De benzoë hars zorgt voor een zeer sensuele dry down.
Olfactieve noten :
   Topnoten : Red Berry Essence
   Hartnoten : Habanero Red Chilli Accord
   Basisnoten : Benzoë Resinoïde

Geurenfamilie : Pittige Amber
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, CINNAMAL, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL (F.I.L. B257480/1).

Ingrediënten kunnen worden gewijzigd. We raden aan om steeds de ingrediëntenlijst na te kijken op de verpakking van het product.

ONTDEK SPICEBOMB INFRARED

EINE WÜRZIGE GRANATAPFELFLASCHE

Spicebomb Infrared herinterpreteert Spicebomb's iconische granaatfles door het diepzwarte glas te kleuren met een magnetisch en levendig rood. Een gloeiende granaat, die we haastig losmaken om de meest verzengende verleidingsspelletjes de vrije loop te laten.

EEN VERSLAVENDE GEUR

Spicebomb Infrarood werd geïnspireerd door de intensiteit van een habanero rode peper met een scherpe en snijdende verbranding. Spicebomb Infrarood is een hete en vurige kruidige geur en creëert een gloeiende lichtkrans met ingrediënten in verschillende tinten rood om magnetisme en vibratie te brengen.

ONTDEK DE CAMPAGNE


MISSCHIEN VINDT U OOK LEUK

spicebomb night vision

Eau de Toilette

Een frisse en sensuele explosie van zwarte kruiden

MEER ZIEN

spicebomb night vision

Eau de Parfum

Een diepe en mysterieuze explosie van zwarte kruiden

MEER ZIEN

spicebomb

Eau de Toilette

Een verslavende en contrastrijke explosie van peper en kaneel

MEER ZIEN

spicebomb EXTRÊME

Eau de Parfum

Een vurige en contrastrijke explosie van zwarte peper en saffraan

MEER ZIEN