bonbon

Eau de Parfum


Het authentieke genot van een verslavende en sprankelende gourmandise.


GLASGROOTTE
30 ML VIND HET OP

Geïnspireerd door de unieke creaties van ontwerpers Viktor&Rolf is Bonbon Eau de Parfum een uitnodiging om je onder te dompelen in zoetheid. Het parfum heeft een onweerstaanbare signatuur en viert alle facetten van vrouwelijkheid. Met Bonbon Eau de Parfum is het tijd om toe te geven aan de verleiding.
De glasblazers van het beroemde Maison Pochet du Courval hebben een technische prestatie geleverd om de sculpturale flacon van BONBON Eau de Parfum te verkrijgen.
Geïnspireerd door de iconische jurken van het Huis VIKTOR & ROLF, nam het enkele maanden in beslag om een elegante knoop te modelleren, gekleurd in een intense roze tint, alsof geplooid met de hand, direct gegoten in het glas.
Olfactieve noten :
   Topnoten : Essence van mandarijn
   Hartnoten : Oranjebloesem absolue
   Basisnoten : Karamelakkoord

Geurenfamilie : Fruitig Bloemig
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2

Ingrediënten kunnen worden gewijzigd. We raden aan om steeds de ingrediëntenlijst na te kijken op de verpakking van het product.

ONTDEK BONBON

EEN FLES VOOR FIJNPROEVERS

De sculpturale fles ontleent zijn vrouwelijke esthetiek aan de Haute Couture-jurken van het Maison. Elegant en verfijnd, de prachtige lijnen en bochten lijken met de hand geplooid te zijn. De vrouw die Bonbon draagt is gekleed in een luxe Haute Couture jurk, met een heerlijke trein.

KARAMELGEVOEL

Bonbon is heerlijk. Gecreëerd met de bedoeling het verlangen te voeden met een geur die zo onweerstaanbaar is dat het als eetbaar zou worden beschouwd.
Karamel karakteriseert de evolutie van parfum. Van begin tot eind rijpen de karamelnoten van een sterke, eetbare bovenste noot naar een zachtere, melkachtige middennoot, en worden ze donkerder om de voetnoot dieper te maken.

MISSCHIEN VINDT U OOK LEUK

Good Fortune

Eau de Parfum

Een magisch drankje om je eigen lot te creëren

MEER ZIEN

flowerbomb

Eau de Parfum

Een explosie van duizend bloemen

MEER ZIEN

flowerbomb ruby orchid

Eau de Parfum

Een boeiende sensualiteit van een vleselijke Ruby Orchid

MEER ZIEN

flowerbomb dew

Eau de Parfum

Een delicate druppel Dewy-Rose

MEER ZIEN