flowerbomb
ruby orchid

Eau de Parfum


De betoverende bloemenfantasie: De betoverende sensualiteit van een vleselijke robijnrode orchidee.


GLASGROOTTE
30 ML VIND HET OP

Geïnspireerd door het theater en de flamboyante prestaties van neo-burlesque, introduceert Viktor&Rolf een nieuwe vleselijke en sensuele toevoeging aan de Flowerbomb geurfamilie: Flowerbomb Ruby Orchid.
Dit is een magnetische en erotische fantasie - een geur gemaakt om je vrouwelijkheid te omarmen. Zelfverzekerd, glamoureus en een tikje provocerend, steel jij de show. Deze bloemige, fruitige geur belichaamt sappige topnoten van perzik akkoorden die leiden naar een vleselijk hart van robijn orchidee akkoorden, gevolgd door een betoverende basis van bourbon vanille infusie. Bloemige noten van fresia en grandiflorum jasmijn omhelzen het boeket en ontvouwen zich om de sensualiteit van rode vanilleboon akkoorden te onthullen.

Adem in, sluit je ogen, het is showtime! Het is tijd om je vrouwelijkheid te ontketenen. Flowerbomb Ruby Orchid projecteert het leven als een podium dat wacht op jouw spectaculaire en extravagante optreden. Wees de ster van de show, druk jezelf uit, en omarm je sensualiteit.
Wanneer je het eau de parfum uit de flacon spuit, laat je de magnetische en erotische, bloemige geur vrijkomen die doordringt in elke stap die je zet, elke dans die je creëert.
Olfactieve noten :
   Topnoten : Perzikinfusie
   Hartnoten : Robijnrode Orchidee
   Basisnoten : Bourbon Vanille

Geurenfamilie : Bloemig Amber Fruitig
ALCOHOL, PARFUM / GEUR, AQUA / WATER, LINALOOL, BENZYLSALICYLAAT, BENZYLALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, METHYL ANTHRANILATE, ISOEULITANILATE

Ingrediënten kunnen worden gewijzigd. We raden aan om steeds de ingrediëntenlijst na te kijken op de verpakking van het product.

ONTDEK FLOWERBOMB RUBY ORCHID

EEN GLAMOUREUZE EN UITDAGENDE GRANAATAPPELFLES

Flowerbomb Ruby Orchid, een magnetische en erotische flacon in de vorm van een parfum gemaakt om je vrouwelijkheid te omarmen. Ontdek deze glamoureuze en uitdagende fles.

EEN BLOEMENSHOW

Adem, sluit je ogen, het is tijd om te zien! Wanneer je het eau de parfum bespuit, laat je de magnetische en erotische bloemengeur los die elke stap doordringt die je neemt, elke dans die je creëert.


MISSCHIEN VINDT U OOK LEUK

flowerbomb Tiger Lily

Eau de Parfum

Een zonne-uitbarsting die je huid doet oplichten met brullende sensualiteit

MEER ZIEN

flowerbomb

Eau de Parfum

Een explosie van duizend bloemen

MEER ZIEN

flowerbomb nectar

Eau de Parfum INTENSE

Een intense explosie van bedwelmende bloemen

MEER ZIEN

flowerbomb midnight

Eau de Parfum

Een mysterieuze sensualiteit van nachtbloeiende bloemen

MEER ZIEN