spicebomb

Eau de Toilette


De verslavende en contrastrijke explosie van koude peper en hete kaneel.


GLASGROOTTE
50 ML VIND HET OP

Spicebomb: een onmiddellijke olfactorische explosie. Een omvergeworpen conventie die een geur onthult die geen toegevingen doet.

HET VERHAAL
Onmiddellijke olfactorische explosie. Viktor&Rolf draait het conventionele nogmaals op zijn kop enonthult een geur die geen toegevingen doet. Een explosief concentraat van mannelijke sensualiteit.

DE GEUR
Een explosieve ontmoeting tussen twee akkoorden met explosieve noten: het eerste is een hart van gloeiende kruiden – chili en saffraan – met de uiterst mannelijke rondheid van leder en tabak, samen met de voorname brute kracht van vetiver. Het tweede is explosief en versmelt frisse, citrusachtige noten van bergamot en pompelmoes, terwijl koude kruiden – elemi en roze peper – de afdruk van hun ijzige beet achterlaten.
Olfactieve noten :
   Topnoten : Pepper Essence
   Hartnoten : Kaneelblaadjes Essentie
   Basisnoten : Tabak Accoord

Geurenfamilie : Houtachtig Amber
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRONELLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, METHYL ANTHRANILATE, CITRAL, GERANIOL, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 14700 / RED 4

Ingrediënten kunnen worden gewijzigd. We raden aan om steeds de ingrediëntenlijst na te kijken op de verpakking van het product.

ONTDEK SPICEBOMB

EEN GRANAATAPPELFLES DIE ICONISCH IS GEWORDEN

Ontworpen als een mannelijke variant van de Flowerbomb-diamantfles, onthult de Spicebomb-fles meer mannelijke lijnen en een elegante harmonie van kleuren rond zwart, zilver en grijstinten.

EEN VERSLAVENDE GEUR

Een explosieve ontmoeting tussen twee akkoorden met explosieve tonen: De eerste is een hart van gloeiende specerijen – Chili en saffraan – met de mannelijke rondheid van leer en tabak, evenals de onderscheiden brute kracht van vetiver. De tweede is explosief, waarbij verse en scherpe noten van bergamot en grapefruit worden gemengd, terwijl de koude specerijen – elemi en roze peper – het teken van hun ijzige beet achterlaten.

MISSCHIEN VINDT U OOK LEUK

spicebomb infrared

Eau de Toilette

Een verzengende en magnetische explosie van hete kruiden

MEER ZIEN

spicebomb night vision

Eau de Toilette

Een frisse en sensuele explosie van zwarte kruiden

MEER ZIEN

spicebomb night vision

Eau de Parfum

Een diepe en mysterieuze explosie van zwarte kruiden

MEER ZIEN

spicebomb EXTRÊME

Eau de Parfum

Een vurige en contrastrijke explosie van zwarte peper en saffraan

MEER ZIEN